Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027018

Amistoso (Int., RC) 731027018 Información oficial sobre el partido 731027018 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

villalola Alineación oficial del equipo 'villalola' en el partido 4 - 3 Deportivo Play Alineación oficial del equipo 'Deportivo Play' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
villalola Alineación oficial del equipo 'villalola' en el partido 3 - 2 Deportivo Play Alineación oficial del equipo 'Deportivo Play' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,3 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villalola

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 3 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Georgi Kozhuharov. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan villalola va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Verdeces des de dins de l'àrea.
  • 138 Minuto 95 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 夏 (Xia) 丹凯 (Dankai) la va rematar Joakim Larsson amb una magnífica volea que va fer pujar per a villalola el 3 - 2.
  • 122 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Els seguidors del villalola contenien la respiració mentre en Alejandro Martin Fernández s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo Verdeces per poc que no incrementa el marcador al minut 25. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Krasimir Manolov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Carcer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joakim Larsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Deportivo Play

Goles Goles

  • 153 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors de DP no defallien en cap moment. Producte d'això, en Quique Buixaderas va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Christiaan Daenens que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 104 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 104. L'anotador per DP va ser Nicola Marcassoli, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): DP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 何 (He) 崇丰 (Chongfeng) va desviar el xut final de Matías Villalba després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Nedim Lehr va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 何 (He) 崇丰 (Chongfeng), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): DP van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Nedim Lehr no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 107, en un 1 contra 1 amb el porter, però 何 (He) 崇丰 (Chongfeng) va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Quique Buixaderas des de l'esquerra.