Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026855

Amistoso (Int., RC) 731026855 Información oficial sobre el partido 731026855 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 5 - 6 FC Tirana Stars Alineación oficial del equipo 'FC Tirana Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 6 - 3 FC Tirana Stars Alineación oficial del equipo 'FC Tirana Stars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,6 % 4,8 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atleticcoguadalajara

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del atleticcoguadalajar contenien la respiració mentre en Gad Bentsur s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 110 Minuto 66 (Gol de falta): Kyul Sua va aconseguir l'empat per a atleticcoguadalajar mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): atleticcoguadalajar s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Gissur 'El Algarrobo' Mouritsen per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 120 Minuto 91 (Gol de falta): atleticcoguadalajar va agafar avantatge al minut 91 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Kyul Sua fent així el 4 - 3.
  • 122 Minuto 96 (Gol por la izquierda): atleticcoguadalajar prenia la batuta de l'encontre al minut 96, quan en Ivan Suchoň va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Suchoň de atleticcoguadalajar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Villamarín de atleticcoguadalajar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Tirana Stars

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 16, quan Rinim Prela va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Pleurat Mjeda va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 31. 1 - 2 per a Tirana.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Rinim Prela que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 106 Minuto 92 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Beshir Vllasi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 92, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tirana, mentre ja celebrava el 4 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 163 Minuto 101 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 101. L'anotador per Tirana va ser Rinim Prela, que així va deixar el marcador en 5 - 5.
  • 171 Minuto 103 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Xheladin Çaçi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 5 - 6 per a Tirana.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Alfonso Huidobro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rinim Prela no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.