Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026831

Amistoso (Int., RC) 731026831 Información oficial sobre el partido 731026831 en Hattrick

18.04.2024 00:30:00

Átomos F.C. Alineación oficial del equipo 'Átomos F.C.' en el partido 2 - 6 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Átomos F.C. Alineación oficial del equipo 'Átomos F.C.' en el partido 2 - 4 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Átomos F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 3 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Eduards Zīvers va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Átomos empatava el partit, 1 a 1, al minut 3.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Átomos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 21 Eduards Zīvers va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Passaven 91 minuts quan Josep Miquel Freixanet des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Höfler de Átomos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Caballero Templario

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Caballero agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Đuro Krstić amb mestria.
  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Cyril Adesina va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Juan Santolalla va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Caballero posava el marcador 2 a 2.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Thobias Gadisseur va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sebastián Nocua de Caballero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 60 de partit.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Đuro Krstić de Caballero va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Sebastián Nocua va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 2 - 6 per a Caballero.