Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026613

Amistoso (Int.) 731026613 Información oficial sobre el partido 731026613 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido 5 - 1 New Jersey Hardcore Alineación oficial del equipo 'New Jersey Hardcore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido 4 - 2 New Jersey Hardcore Alineación oficial del equipo 'New Jersey Hardcore' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peñascal c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Adalbert Le Tutour va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Peñascal.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Peñascal va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Adalbert Le Tutour, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Peñascal a 3 - 0. Roberto Ferreni va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adalbert Le Tutour, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Peñascal.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Peñascal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mihai Papp des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Maksim Tanyushkin de Peñascal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

New Jersey Hardcore

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hardcore van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Michal Lněnička va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Juan Pascher va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martin Gellhaus va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Hardcore van seguir progressant per la banda dreta. Nicholas Lee va tenir la seva oportunitat al minut 62, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Dima Halifi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Martin Gellhaus.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Michal Lněnička de Hardcore va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.