Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731025691

Amistoso (Int., RC) 731025691 Información oficial sobre el partido 731025691 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Feibra Alineación oficial del equipo 'Feibra' en el partido 3 - 4 Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Feibra Alineación oficial del equipo 'Feibra' en el partido 3 - 6 Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Feibra

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Passat el minut 51 de joc, Simon Van Der Borght facilitava les coses al Feibra amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 108 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 55, en Richard Carreon la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Zigmunds Treilītis que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Feibra va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Rafael Ortiz la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Ryan ó hUiginn va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Simon Van Der Borght va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Richard Carreon es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Gunter Kuhaupt de Feibra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Demà Més

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Demà Més va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco 'El Chocolatero' Villodas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Antonio Rodrigo Cabezuelo va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Liviu Cimpoeru que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ricardo Fernán Gómez quedar desmarcat i marcar per a Demà Més al minut 89. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Liviu Cimpoeru al minut 60 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 65 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ricardo Fernán Gómez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yoel Tafur de Demà Més es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Fernán Gómez de Demà Més la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.