Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731025590

Amistoso (Int.) 731025590 Información oficial sobre el partido 731025590 en Hattrick

17.04.2024 09:15:00

FC Cherry-Mensk Alineación oficial del equipo 'FC Cherry-Mensk' en el partido 7 - 0 UD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'UD Islas Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Cherry-Mensk Alineación oficial del equipo 'FC Cherry-Mensk' en el partido 7 - 0 UD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'UD Islas Canarias' en el partido
Tiene un resultado normal 6.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cherry-Mensk

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): cherry prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Uladzimir Zubarau va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el cherry va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aliaksandar Malukevich, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cherry va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Illia Rasanau progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan cherry va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Uladzimir Zubarau des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Anatol' Ignatkau el va rematar Illia Rasanau amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Benoît Candido va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aliaksandar Malukevich, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Anatol' Ignatkau gairebé va marcar per a cherry des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abner Galdón al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anatol' Ignatkau va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Arkadz' Naliuka va rematar alt.

UD Islas Canarias