Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024512

Amistoso (Int., RC) 731024512 Información oficial sobre el partido 731024512 en Hattrick

17.04.2024 20:00:00

Lerdal BK Alineación oficial del equipo 'Lerdal BK' en el partido 3 - 6 Real Arconada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Arconada C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Lerdal BK Alineación oficial del equipo 'Lerdal BK' en el partido 1 - 6 Real Arconada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Arconada C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lerdal BK

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Arvid Axelsson de Lerdal va aconseguir igualar el partit al minut 21, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hans Lyher, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Lerdal.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Arvid Axelsson es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 6, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Hans Lyher no s'ho podia creure.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Arvid Axelsson va ridiculitzar a en Luis Gurendes amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eilert Ledberg de Lerdal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Arconada C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 12 minuts quan Luis Gurendes va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Arconada.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Arconada va ser finalitzada des de l'esquerra per Octavio Borrego al minut 22. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Josep Maria Franch de Arconada l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 28 de partit.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Arconada va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ignacio Maceda, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Manuel Balay va augmentar l'avantatge de Arconada a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Gurendes, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Octavio Borrego quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jeppe Gunnarsson, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ales Yaakoubi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 90 per Luis Gurendes va anar a parar a la creueta.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 21 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Darío Serrano Pacheco sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.