Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024154

Amistoso (Int., RC) 731024154 Información oficial sobre el partido 731024154 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

Borusa Alineación oficial del equipo 'Borusa' en el partido 4 - 3 Velha Guarda 666 Alineación oficial del equipo 'Velha Guarda 666' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borusa Alineación oficial del equipo 'Borusa' en el partido 3 - 0 Velha Guarda 666 Alineación oficial del equipo 'Velha Guarda 666' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borusa

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Mariusz Horodyski de Borusa va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passava el minut 71 del matx, quan l'atent Norbert Deheug va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Després de 75 minuts de partit, Przemysław Skowronek igualava per Borusa en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 103 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 103 que va permetre a l'equip local marcar el 4 - 3. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Przemysław Skowronek llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gregor Woolf va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Issuhet Zaki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Norbert Deheug hauria d'haver estat gol al minut 23 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Norbert Deheug va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Gregor Woolf va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vincent Zambon no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Paulis Tyškevičius no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Przemysław Skowronek va disposar d'una bona oportunitat al minut 64, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): En Andrzej Orfin del Borusa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Issuhet Zaki al minut 111 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paulis Tyškevičius va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Przemysław Skowronek de Borusa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Jāzeps Dampelis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Velha Guarda 666

Goles Goles

  • 136 Minuto 16 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Andrzej Orfin va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En José Paz se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 16 per a Guarda.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En José Paz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Guarda, un peu providencial d'en Teo Breviglieri va situar el 0-2 al panell digital.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Guarda sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, José Paz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Paz al minut 20, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Afonso Pomba.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, José Paz de Guarda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.