Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023960

Amistoso (Int., RC) 731023960 Información oficial sobre el partido 731023960 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Real Charly F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Charly F.C.' en el partido 5 - 2 The Jinx Alineación oficial del equipo 'The Jinx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Real Charly F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Charly F.C.' en el partido 9 - 0 The Jinx Alineación oficial del equipo 'The Jinx' en el partido
Es un cenizo 9.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Charly F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): José Urdaneta va donar a Charly un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Víctor Manuel Granollachs, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Charly.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Jaime Sánchez Sáinz va incrementar l'avantatge de Charly amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Charly va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gavin Edmunds, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Charly pel centre va donar un gran resultat: el gol de Txabi Salarena va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Jaime Sánchez Sáinz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Everton Francis va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Urdaneta de Charly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The Jinx

Goles Goles

  • 154 Minuto 28 (Gol de penalti): Jinx va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Daniel Mathews.
  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors de Jinx no defallien en cap moment. Producte d'això, en Lindon Nash va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Jinx va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Lindon Nash va quedar-se sol davant el porter Artemi Guereta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Artemi Guereta va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de George Braithwaite des de l'esquerra.