Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023806

Amistoso (Int.) 731023806 Información oficial sobre el partido 731023806 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

C.F. Barbens Alineación oficial del equipo 'C.F. Barbens' en el partido 1 - 3 vaschezz Alineación oficial del equipo 'vaschezz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Barbens Alineación oficial del equipo 'C.F. Barbens' en el partido 1 - 1 vaschezz Alineación oficial del equipo 'vaschezz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Barbens

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Maximillian Danzeglocke entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Barbens, un peu providencial d'en Thiemo Schenckendorff va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Barbens van sortir al contraatac al minut 5, però Aku Viitajylhä va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

vaschezz

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): vaschezz van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 59, quan Will Lucarelli va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): En Marek Ulanowski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 71 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gwénole Pogba va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): vaschezz va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Will Lucarelli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Gwénole Pogba, al minut 34 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Gwénole Pogba de vaschezz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.