Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023572

Amistoso (RC) 731023572 Información oficial sobre el partido 731023572 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 6 - 1 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 5 - 1 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LokoMotiv AO

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Diego Doncel de Loko va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Loko. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Miguel Alberti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Loko va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Bombín, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Als 69 minuts de joc, els nois de Loko van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ajdin Isaković augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Miguel Alberti era molt més ràpid que el defensa Marlev Sumarlan. Al minut 70, el jugador de Loko va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Óscar Gurrea va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Loko per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Uxer Bildarratz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): Miguel Alberti va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 72, però no s'esperava que en Marlev Sumarlan, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Cartavio CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Cartavio va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Tareq Guissi va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Francisco Javier Manzanares va fer una estirada espectacular al minut 71, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Tareq Guissi.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Cartavio va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Francès.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, David Baucells de Cartavio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.