Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023466

Amistoso (Int., RC) 731023466 Información oficial sobre el partido 731023466 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

Cascada FC Alineación oficial del equipo 'Cascada FC' en el partido 5 - 1 FC BollVark VII Alineación oficial del equipo 'FC BollVark VII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cascada FC Alineación oficial del equipo 'Cascada FC' en el partido 2 - 1 FC BollVark VII Alineación oficial del equipo 'FC BollVark VII' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascada FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Odair Boa Ventura, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cascada es posava per davant!
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Cascada va ser Marciano Escobar.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Cascada va aconseguir el 3 - 1 quan Odair Boa Ventura va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Peter Cueto sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Hermelando Formas que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Cascada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sámuel Ajtay, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Cristián Garretón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cascada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Sámuel Ajtay gairebé va marcar per a Cascada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC BollVark VII

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): BollVark van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Bülent Atıl va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Bernardo Hurtado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Georg Thiel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Peter-Franz Stoecker va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Bernardo Hurtado va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vianney Climent de BollVark amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vianney Climent va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.