Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023170

Amistoso (Int., RC) 731023170 Información oficial sobre el partido 731023170 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

BFC Weddinger Paten Alineación oficial del equipo 'BFC Weddinger Paten' en el partido 1 - 0 Grand Old Party Alineación oficial del equipo 'Grand Old Party' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BFC Weddinger Paten Alineación oficial del equipo 'BFC Weddinger Paten' en el partido 1 - 1 Grand Old Party Alineación oficial del equipo 'Grand Old Party' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,5 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BFC Weddinger Paten

Goles Goles

  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): Paten s'avançava al marcador al minut 95, després d'un rebot que va caçar en David Fuller per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Constantino Chantre va ser clau en la jugada d'atac de Paten al minut 32, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pedder Wendling, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Paten va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Constantino Chantre en un 1 contra 1 amb el porter Zvonko Cvetković, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julian Schmidhuber de Paten es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Grand Old Party

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Anders Knutsson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 林 (Lin) 仲贤 (Zhongxian) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paw Appel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Grand van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Leopold Sylvestre no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Grand va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Yannik Kröckel va quedar-se sol davant el porter Agustín Julio García, però aquest va poder aturar el xut.