Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022994

Amistoso (Int., RC) 731022994 Información oficial sobre el partido 731022994 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 4 - 5 1.FK VSS Košice Alineación oficial del equipo '1.FK VSS Košice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 1 - 4 1.FK VSS Košice Alineación oficial del equipo '1.FK VSS Košice' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Serna CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 98 (Gol de falta): El Anacleto Capetillo va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel La Serna. 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): La Serna va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Paco Torres va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Ceferino Candal de La Serna va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 97, però no va estar gaire encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Leonardo Tamés de La Serna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Per Everholt en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Felix Buruaga de La Serna va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Enrique Cabedo de La Serna va superar Per Everholt, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de La Serna, Miguel Valdivia Corral, col·locà la pilota just a les mans d'en Per Everholt. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marius Stan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.

1.FK VSS Košice

Goles Goles

  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): Amb 93 minuts jugats, Carlos Lurch de VSS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Mateusz Tasiemski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guillermo Góngora va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Juan Luis LaCalle va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Lasha Guliashvili de VSS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pravoslav Kalapoš de VSS anava molt fort i col·locat però Guillermo Góngora no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de VSS Carlos Lurch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillermo Góngora es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Mateusz Tasiemski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a VSS.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de VSS, Per Everholt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Ladislav Kačírek de VSS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Guillermo Góngora en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.