Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022708

Amistoso (Int.) 731022708 Información oficial sobre el partido 731022708 en Hattrick

17.04.2024 15:15:00

Tarraconense FC Alineación oficial del equipo 'Tarraconense FC' en el partido 1 - 3 Laval FC72 Alineación oficial del equipo 'Laval FC72' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tarraconense FC Alineación oficial del equipo 'Tarraconense FC' en el partido 6 - 0 Laval FC72 Alineación oficial del equipo 'Laval FC72' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarraconense FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kennedy Kapumba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Tarraconense enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Valentin Claassen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Paolo Mercurio va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 41 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jorge Montiel no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Paolo Mercurio va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Kennedy Kapumba hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Darren Bithorn havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Kennedy Kapumba no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Toni Loponen va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bernard Puhalović va fer una magnífica centrada, però la rematada de Darren Bithorn va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Suchart Yatip no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jorge Montiel va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Valentin Claassen de Tarraconense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Laval FC72

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Görkem Fitnat va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Görkem Fitnat des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): LAV72 sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Görkem Fitnat va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.