Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022551

Amistoso (Int., RC) 731022551 Información oficial sobre el partido 731022551 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Gépezet FC Alineación oficial del equipo 'Gépezet FC' en el partido 2 - 1 Deportivo Marraqueta SADP Alineación oficial del equipo 'Deportivo Marraqueta SADP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gépezet FC Alineación oficial del equipo 'Gépezet FC' en el partido 3 - 0 Deportivo Marraqueta SADP Alineación oficial del equipo 'Deportivo Marraqueta SADP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gépezet FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gépezet s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Szilárd Novák per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Gépezet va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Noel Rihtár des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Benedek Cselleng va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Gépezet va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gábor Brulich en un 1 contra 1 amb el porter Kamil Prošek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gábor Brulich! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Noel Rihtár arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnold Nováki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Gábor Brulich, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benedek Andrási.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noel Rihtár de Gépezet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Marraqueta SADP

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Marraqueta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jaime Vivanco, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Samuel Gue va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Marraqueta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Ivano Manfrini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Marraqueta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Samuel Gue des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Marraqueta van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Alexandre Prevot no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Rigoberto Sánchez de Marraqueta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.