Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022543

Amistoso (Int., RC) 731022543 Información oficial sobre el partido 731022543 en Hattrick

18.04.2024 00:50:00

AC Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'AC Bucaramanga' en el partido 0 - 1 Red Crimea Alineación oficial del equipo 'Red Crimea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'AC Bucaramanga' en el partido 1 - 1 Red Crimea Alineación oficial del equipo 'Red Crimea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,1 % 24,2 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Bucaramanga

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bucaramanga a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Puerta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Heredia de Bucaramanga es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Red Crimea

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francesc Manté que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a RC al minut 4, però el xut de Oleksii Altansky va topar amb la tanca defensiva.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de RC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ivan Shepel va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Francesc Manté, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Aleksi Fredin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Aaro Saarela no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Aaro Saarela va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aleksi Fredin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.