Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021823

Amistoso (Int., RC) 731021823 Información oficial sobre el partido 731021823 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 2 - 0 AC Górowo Iławeckie Alineación oficial del equipo 'AC Górowo Iławeckie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 4 - 0 AC Górowo Iławeckie Alineación oficial del equipo 'AC Górowo Iławeckie' en el partido
Tiene mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muskaria Reloaded

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Muskaria contenien la respiració mentre en Max Horrein s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Óscar Masoliver va incrementar l'avantatge de Muskaria amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valère Le Duff va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Masoliver, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Agustín Lezaun de Muskaria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Venicio Vasco de Muskaria es va guanyar la targeta groga merescudament.

AC Górowo Iławeckie