Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021371

Amistoso (Int., RC) 731021371 Información oficial sobre el partido 731021371 en Hattrick

17.04.2024 23:00:00

Defiant Sons of Mars Alineación oficial del equipo 'Defiant Sons of Mars' en el partido 3 - 1 US Rompeggina Alineación oficial del equipo 'US Rompeggina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defiant Sons of Mars Alineación oficial del equipo 'Defiant Sons of Mars' en el partido 1 - 1 US Rompeggina Alineación oficial del equipo 'US Rompeggina' en el partido
Tiene suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defiant Sons of Mars

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Defiant eren letals, i Darren Bakker va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Harry Blakely va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Defiant i marcant el 2 - 1.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Defiant eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 55, Harry Blakely va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Defiant va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pierre-Luc Saint-Laurent va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Defiant va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lorne Louittit, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre-Luc Saint-Laurent de Defiant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

US Rompeggina

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Paolo Menegati va anar directament als peus de Matteo Francani que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 51 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 51, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!