Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021134

Amistoso (Int., RC) 731021134 Información oficial sobre el partido 731021134 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido 2 - 4 F.C, Donuts Alineación oficial del equipo 'F.C, Donuts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido 2 - 1 F.C, Donuts Alineación oficial del equipo 'F.C, Donuts' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autocid4ever F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 12 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mas'ud AL-Thawadi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del Autocid4ever amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Ignacio Frolaz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Autocid4ever per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Rudolf Zweers va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Benedetto Cardone de Autocid4ever va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Benedetto Cardone del Autocid4ever ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Al minut 100, Ramon Benacloch quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Valbaler de Autocid4ever es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

F.C, Donuts

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Zvika Elkin que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Donuts agafava avantatge al minut 59 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Salah Khaled amb mestria.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): En Nak-Young Si donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 98 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 143 Minuto 101 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Donuts eren letals, i Gian Luca Nuvoli va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Donuts sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Salah Khaled, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Donuts va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gian Luca Nuvoli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): El Donuts va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 96, però en Uwe Rouckert va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.