Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020835

Amistoso (Int., RC) 731020835 Información oficial sobre el partido 731020835 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

CHB UTD Alineación oficial del equipo 'CHB UTD' en el partido 4 - 2 dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CHB UTD Alineación oficial del equipo 'CHB UTD' en el partido 4 - 0 dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHB UTD

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vichi Gramatter, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CHB se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CHB va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Omar Kamenjašević progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Yaniv Arad va incrementar l'avantatge de CHB amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Milutin Petrović, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a CHB.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El CHB ho intentava per la dreta per mitjà de Vichi Gramatter, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Milan Ðukanović va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vichi Gramatter. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

dinamo pucela

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): El dinamo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Martín Bento va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 79, el jugador visitant Albert Burrows va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 31 en Albert Burrows va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gvozden Jolačić va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Julián Villafuerte hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Camilo Ramani havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): dinamo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Delcarte de dinamo es va guanyar la targeta groga merescudament.