Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020283

Amistoso (Int.) 731020283 Información oficial sobre el partido 731020283 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido 6 - 3 SC Knochenbrecher ev Alineación oficial del equipo 'SC Knochenbrecher ev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido 6 - 2 SC Knochenbrecher ev Alineación oficial del equipo 'SC Knochenbrecher ev' en el partido
Tiene un resultado normal 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nachos team

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 8, indicava inequívocament que en Filemón Villares va saber trobar la xarxa rival. Nachos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Nachos prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Mariano Mata Luque va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nachos contenien la respiració mentre en Miguel Mata Luque s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Nachos va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro Orrantia, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Nachos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Umut Can Zikri des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Nachos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Uxer Zandio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Orrantia.

SC Knochenbrecher ev

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Knochenbrecher va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Toni Kostian, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alex Boccard que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Andre Heespen de Knochenbrecher va marcar de penal l'empat al minut 39.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Knochenbrecher seguien lluitant fins al final. Al minut 82, fruit d'aquests esforços, Ivan Sergent va marcar el 6 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Tony Flanse va entorpir al marcador d'en Ivan Sergent per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Knochenbrecher creava perill des de la dreta al minut 43, però en Damian Więch, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ivan Sergent desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Ivan Sergent va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Damian Więch no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Damian Więch va fer una estirada espectacular al minut 79, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Alex Boccard.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Knochenbrecher van seguir progressant per la banda dreta. Renke Busswoller va tenir la seva oportunitat al minut 90, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karl Ullrich de Knochenbrecher la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.