Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020174

Amistoso (Int.) 731020174 Información oficial sobre el partido 731020174 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

Sunville Alineación oficial del equipo 'Sunville' en el partido 3 - 2 AFC Belmont Alineación oficial del equipo 'AFC Belmont' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sunville Alineación oficial del equipo 'Sunville' en el partido 2 - 2 AFC Belmont Alineación oficial del equipo 'AFC Belmont' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunville

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sunville contenien la respiració mentre en Pieter Lamaire s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Veríssimo Luís Sanches va augmentar la diferència de Sunville a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sunville i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 78 minuts de joc. Mentre en Veríssimo Luís Sanches el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vlad Găman va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan Vlad Găman de Sunville gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Sunville ho intentava per la dreta per mitjà de Gerardus Van Hoorebeke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ritchie Pfaff va marxar de Ionuţ Ghiţoiu en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sunville van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Briek Maquet de Sunville es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joske Pfaff de Sunville amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AFC Belmont

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 65 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Henry Burns.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Belmont van mostrar una bona compenetració quan al minut 78 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Henry Burns va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Dominador Magallanes per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 72, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.