Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019887

Amistoso (Int., RC) 731019887 Información oficial sobre el partido 731019887 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 6 - 0 FC ŠAŠCI Alineación oficial del equipo 'FC ŠAŠCI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 2 - 0 FC ŠAŠCI Alineación oficial del equipo 'FC ŠAŠCI' en el partido
Tiene mucha potra 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Badmotorfinger va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Jesús Sánchez Lagos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Jiménez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Badmotorfinger va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Tejada, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Iván Navas es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Badmotorfinger a 5 - 0. Ricardo Mazarías va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 en Manuel Jiménez va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 6 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Badmotorfinger va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Jiménez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcus Baatz.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuel Jiménez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Badmotorfinger ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Sánchez Lagos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

FC ŠAŠCI

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Humaid Al-Bloushi van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Manuel Jiménez a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lenny Dumont va entorpir al marcador d'en Vlastimil Kern per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaroslav Kylar de ŠAŠCI es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.