Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019821

Amistoso (Int., RC) 731019821 Información oficial sobre el partido 731019821 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 9 - 1 F.C. Corvos Alineación oficial del equipo 'F.C. Corvos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 8 - 0 F.C. Corvos Alineación oficial del equipo 'F.C. Corvos' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vic

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): VIC prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Francisco Cariello va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 17 (Gol de penalti): VIC va obtenir un penal al minut 17, que va llançar a la perfecció Morris Shvo. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Morris Shvo va incrementar l'avantatge de VIC amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, VIC va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kazimierz Matwieiszyn, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stefano Negri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a VIC.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de VIC. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joaquín Pacheco Rubio xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): VIC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuel Español va poder fer el 7 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VIC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Cariello progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Morris Shvo arribés a peus de Stefano Negri, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a VIC el 9 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Morris Shvo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Stefano Negri de VIC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Francisco Cariello que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Pacheco Rubio.

F.C. Corvos

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 72, en Marvão Freitas del F.C.C. va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Roushdy El Fiky que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Aurelian Niculcea va deixar a Lazar Obrenović assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 87 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marvão Freitas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.