Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019786

Amistoso (Int.) 731019786 Información oficial sobre el partido 731019786 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Infinitivus Alineación oficial del equipo 'Infinitivus' en el partido 2 - 3 New New Astros Alineación oficial del equipo 'New New Astros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Infinitivus Alineación oficial del equipo 'Infinitivus' en el partido 2 - 2 New New Astros Alineación oficial del equipo 'New New Astros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infinitivus

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Carlos Santigosa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Infi es posava per davant!
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Infi. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Wilmer Ponce Enríquez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 65 (Ocasión de falta): Gerard Piqué va llançar una falta directa al minut 65 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Tadeusz Tatko va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lionel Mesías hauria d'haver estat gol al minut 87 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

New New Astros

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 17, quan Manolo Valdivia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 27 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Janne Pihkala de Astros marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Astros es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Janne Pihkala es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Astros Janne Pihkala quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bence Mészáros l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Josef Kasl va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Manolo Valdivia, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Astros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Bence Mészáros va servir per deixar enrere el gegant Noel Vladović al minut 73, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el Astros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bence Mészáros s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Josef Kasl quasi marca en una jugada assajada de córner que Janne Pihkala havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Josef Kasl es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stiliyan Zarev de Astros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Stiliyan Zarev de Astros es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 58.