Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019720

Amistoso 731019720 Información oficial sobre el partido 731019720 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 4 - 0 Furonazo FC Alineación oficial del equipo 'Furonazo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 3 - 1 Furonazo FC Alineación oficial del equipo 'Furonazo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Torredembarra

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Torredembarra prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Pablo Valdés va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Torredembarra i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 58 minuts de joc. Mentre en Bogdan Dumitriu el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Torredembarra va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Valdés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Bogdan Dumitriu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Abdeljami Taidi gairebé va marcar per a Torredembarra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnau Trullàs va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Furonazo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, José Ramón Guirao quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Furonazo va estar a punt d'arribar en un córner. En Hamoun Hakkak va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stefano Galati va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.