Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731018541

Amistoso (Int.) 731018541 Información oficial sobre el partido 731018541 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido 4 - 5 Merequetengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Merequetengue F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido 4 - 1 Merequetengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Merequetengue F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yerbero

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Đồng Minh Công, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Yerbero s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Evencio Ruíz de Sajamondi per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bilge Savat, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Yerbero se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 43.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Alcher Cincunegui va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bilge Savat va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Moisés Romero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Kotzev de Yerbero es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Merequetengue F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Harun Garčević.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Horacio Laria, corrent com un esperitat, superà primer Antonio Solís per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Merequetengue van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 47, quan Darío Ricardo Morello va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Teo Tronconi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 71, quan Giulio Polentis va posar els visitants Merequetengue per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.