Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731017577

Amistoso (Int.) 731017577 Información oficial sobre el partido 731017577 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

Pneuma FC Alineación oficial del equipo 'Pneuma FC' en el partido 5 - 0 Los Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Carroñeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pneuma FC Alineación oficial del equipo 'Pneuma FC' en el partido 7 - 0 Los Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Carroñeros' en el partido
Tiene mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pneuma FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ambrocio Agurto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pneuma es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cristofer Olmedo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Pneuma.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Diego Olmedo va incrementar l'avantatge de Pneuma amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): El gol de falta de Erhan Gönülden sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 60 i ampliar l'avantatge de Pneuma a 4 - 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maximilian Abt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Vladimir Guschenko, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Pneuma ho intentava per la dreta per mitjà de Ambrocio Agurto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Vladimir Guschenko de Pneuma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Carroñeros

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Claudiu Ioniţă va entorpir al marcador d'en Răzvan Tomescu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.