Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731017017

Amistoso (Int.) 731017017 Información oficial sobre el partido 731017017 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Atletico Vicente López Alineación oficial del equipo 'Atletico Vicente López' en el partido 2 - 4 Bearson Team Alineación oficial del equipo 'Bearson Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Vicente López Alineación oficial del equipo 'Atletico Vicente López' en el partido 4 - 1 Bearson Team Alineación oficial del equipo 'Bearson Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vicente López

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eppo Dops va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 23.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): Al 82 minuts, El Atletico va fer el 2-4. En Gilberto Goosens va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gilberto Goosens va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ragnar Aloel va disposar d'una bona oportunitat al minut 38, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan Gilberto Goosens des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Atletico va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 73 que Włodzimierz Migoń no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Ralf Laur hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Włodzimierz Migoń. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Bearson Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Łukasz Żardecki quedar desmarcat i marcar per a Bearson al minut 22. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Lovre Mihaljević donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Krzysztof Żabowski de Bearson l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 33 de partit.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Aleksander Wiszniewski de Bearson va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Danton Bayor va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Dobromir Gałuszka, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.