Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016903

Amistoso (Int.) 731016903 Información oficial sobre el partido 731016903 en Hattrick

17.04.2024 17:20:00

Real Dordt Alineación oficial del equipo 'Real Dordt' en el partido 4 - 2 pub__contacto Alineación oficial del equipo 'pub__contacto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Dordt Alineación oficial del equipo 'Real Dordt' en el partido 9 - 0 pub__contacto Alineación oficial del equipo 'pub__contacto' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Dordt

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lance Grassere ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dordt es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dordt va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bira Basílio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jan-Peter Hodzelmans va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Dordt va augmentar la diferència quan Giovanni Crimi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giovanni Crimi per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Moro Barba va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Bira Basílio gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lance Grassere de Dordt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pub__contacto

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): pub__contacto van mostrar una bona compenetració quan al minut 65 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Fernando Cava va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, pub__contacto seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, Fernando Cava va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Carlos Colomer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abdelqadir Benaili va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ioan Mălan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Guillermo Macía va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Abdelqadir Benaili va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Carlos Colomer va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Abdelqadir Benaili.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jan Monserrat va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Guillermo Macía rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.