Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016660

Amistoso (Int., RC) 731016660 Información oficial sobre el partido 731016660 en Hattrick

17.04.2024 18:55:00

Signora Pina Alineación oficial del equipo 'Signora Pina' en el partido 1 - 2 Grüne Arrmee Alineación oficial del equipo 'Grüne Arrmee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Signora Pina Alineación oficial del equipo 'Signora Pina' en el partido 0 - 1 Grüne Arrmee Alineación oficial del equipo 'Grüne Arrmee' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Signora Pina

Goles Goles

  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Signora eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 82, Pier Ugo Bertocco va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Soumaïla Diarra va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Edmond Panandétiguiri, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Hassan Ouédraogo de Signora va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Auguste Ouédraogo de Signora va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdellah Hadadeen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Grüne Arrmee

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Signora. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Florian Yilmaz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Arrmee es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 22.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dominik Neuhold arribés a peus de Michael Bauernfeind, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Arrmee el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arrmee va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Richard Ranftl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.