Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016092

Amistoso (Int., RC) 731016092 Información oficial sobre el partido 731016092 en Hattrick

17.04.2024 15:25:00

Version Auteuil Football Club Alineación oficial del equipo 'Version Auteuil Football Club' en el partido 3 - 2 Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Version Auteuil Football Club Alineación oficial del equipo 'Version Auteuil Football Club' en el partido 2 - 1 Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,2 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Version Auteuil Football Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Julien Duponchel al minut 28, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al VAFC i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 una excel·lent centrada de Denis Bedel va arribar a Allan Marcotte, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Denis Bedel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Àlvar Barreres! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): VAFC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Nathan Billaud va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Julien Duponchel per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martin Björnram va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): En Julien Duponchel va llançar un penal al minut 89. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Atl Pizarrin

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Pizarrin amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Mikayıl Abdullayev, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 125 Minuto 14 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Xulio Navaza va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 1.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Pizarrin van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 34, quan Anwell Steven va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): Amb 66 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Abdelouahhab Diday va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.