Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015822

Amistoso (RC) 731015822 Información oficial sobre el partido 731015822 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido 2 - 4 Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido 1 - 5 Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Candeán

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Deportivo eren letals, i Kajetan Pergół va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Kajetan Pergół de Deportivo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Kajetan Pergół, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Kajetan Pergół va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Pepe Camison no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Club Atlético de Barxa

Goles Goles

  • 152 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Francisco Rotellar va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Atlético van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 33, quan Vicent Faust va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 37. Ricardo Sabater va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pol Bardolet va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Àngel Llaona va desviar el xut final de Asier Candal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 12 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Epifanio Urrea va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 289 Minuto 59 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Osorio Raíces per la seva rapidesa. Al minut 59 va intentar marxar per velocitat d'en Kostantzio Nagusi, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Osorio Raíces va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Kostantzio Nagusi el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Berenguer Castelló va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Àngel Llaona va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Rotellar de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.