Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015536

Amistoso (Int.) 731015536 Información oficial sobre el partido 731015536 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

as baraca Alineación oficial del equipo 'as baraca' en el partido 1 - 2 HOWARD F.C. Alineación oficial del equipo 'HOWARD F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
as baraca Alineación oficial del equipo 'as baraca' en el partido 1 - 4 HOWARD F.C. Alineación oficial del equipo 'HOWARD F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

as baraca

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Paride Cianetti es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): baraca va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Paride Cianetti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El baraca va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Taygun Aysan la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Germán Arista.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paride Cianetti de baraca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

HOWARD F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Diego Javier Castrilli va anar directament als peus de Nello Rudan que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Diego Javier Castrilli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Silviu Balauru va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arnel Vendrell va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Luigi Gobbetti va estar a punt de posar per davant a HOWARD amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arnel Vendrell va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Romualdo Alanis després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arnel Vendrell va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Diego Javier Castrilli de HOWARD va fallar un penal al minut 71. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.