Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014703

Amistoso (Int.) 731014703 Información oficial sobre el partido 731014703 en Hattrick

17.04.2024 17:20:00

Garrelsweer FC Alineación oficial del equipo 'Garrelsweer FC' en el partido 3 - 2 Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Garrelsweer FC Alineación oficial del equipo 'Garrelsweer FC' en el partido 5 - 0 Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido
Tiene mala suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garrelsweer FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gastão Santos Cândido va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 48.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Després de 80 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Garrelsweer, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Na'man Munfaradi de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Siem Lewerissa de Garrelsweer aconseguir un gol al minut 89 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Na'man Munfaradi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Garrelsweer.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Garrelsweer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Silviu Pepelea en un 1 contra 1 amb el porter Jaques Rodrigues, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Garrelsweer Stefán Örn Ingvarsson quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Silviu Pepelea va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Gastão Santos Cândido va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 51, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Silviu Pepelea de Garrelsweer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barçalleida

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Barçalleida agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ferruccio Narsete amb mestria.
  • 170 Minuto 49 (Gol de falta): Giorgio Mannu va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 49. 1 - 2 per a Barçalleida.