Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014570

Amistoso (Int., RC) 731014570 Información oficial sobre el partido 731014570 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 8 - 0 Calvi Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Calvi Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 10 - 0 Calvi Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Calvi Fútbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 9.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BADALONA SUR

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Teodor Polls, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Peter Jacob Sikambala va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gerardo Lerdo Sáenz va anar directament als peus de Paco Lerdo Sáenz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BADALONA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Peter Jacob Sikambala progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Teodor Polls es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): BADALONA va augmentar la diferència quan Gerardo Lerdo Sáenz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Claudino Otton, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a BADALONA.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Peter Jacob Sikambala va augmentar l'avantatge de BADALONA a 8 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Jeffery Bulcaen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Byron Romo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Calvi Fútbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Carlos Yépez va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Zapata de Calvi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.