Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014066

Amistoso 731014066 Información oficial sobre el partido 731014066 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Fundacio Esportiva Pajares Alineación oficial del equipo 'Fundacio Esportiva Pajares' en el partido 1 - 5 Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fundacio Esportiva Pajares Alineación oficial del equipo 'Fundacio Esportiva Pajares' en el partido 0 - 1 Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fundacio Esportiva Pajares

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Esportiva per la dreta va donar com a resultat un gol de Robban Dam al minut 70 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Esportiva, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Metin Ötlegen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Klug de Esportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sant Andreu FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 26 minuts, Reinhard Niffenegger va superar per velocitat Simon Klug per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Reinhard Niffenegger va pentinar un córner cap al segon pal que Vasco Maria Gomes va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Andreu Vasco Maria Gomes va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Fabio Lalinde va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vasco Maria Gomes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vasco Maria Gomes va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fabio Lalinde per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 5

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Gilles Bertrand, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Əli Əlizadə va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Revenga va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Panteleimon Leptoyiannos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Revenga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Enlil Kamo de Andreu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reinhard Niffenegger de Andreu es va guanyar la targeta groga merescudament.