Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013901

Amistoso (Int.) 731013901 Información oficial sobre el partido 731013901 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

VfL Westercelle e.V. Alineación oficial del equipo 'VfL Westercelle e.V.' en el partido 4 - 1 Gi3 InmoFutbol Club Alineación oficial del equipo 'Gi3 InmoFutbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VfL Westercelle e.V. Alineación oficial del equipo 'VfL Westercelle e.V.' en el partido 5 - 0 Gi3 InmoFutbol Club Alineación oficial del equipo 'Gi3 InmoFutbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfL Westercelle e.V.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Claudio Mering, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Westercelle se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Westercelle. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Claudio Mering xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Westercelle va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Henrik Butze va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Westercelle va augmentar la diferència quan Claudio Mering no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Henrik Butze de Westercelle va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 43 podia haver acabat en gol, però Fabrizio Noblet va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Westercelle ho intentava per la dreta per mitjà de Jochen Olendiek, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Malte Funtan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Fabrizio Noblet va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Brenninger de Westercelle es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Gi3 InmoFutbol Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Jorge Caliens va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 40 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Gi3 creava perill des de la dreta al minut 54, però en Hans-Heinrich Gubernat, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor Ventura desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Miguel Casasayes de Gi3 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Pontejos de Gi3 es va guanyar la targeta groga merescudament.