Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013738

Amistoso (Int., RC) 731013738 Información oficial sobre el partido 731013738 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 4 - 0 Club Atlético Etcétera Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Etcétera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 1 - 1 Club Atlético Etcétera Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Etcétera' en el partido
Tiene bastante suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Ballbreakers

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Arturo Santelices, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. C.V.B. es posava per davant!
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Manel Llambíes va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Carlos Bordás la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): C.V.B. va aconseguir el 3 - 0 quan Rafael Fernández va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manel Llambíes va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Rafael Fernández va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.V.B..

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Fernández de C.V.B. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rafael Fernández se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arturo Santelices de C.V.B. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Atlético Etcétera

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 39 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Atlético van pujar a rematar. Però en Walter Eduardo Orrego la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Sebastián Ricardo Delorenzi ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Loustau de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Bogin.