Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013645

Amistoso (Int.) 731013645 Información oficial sobre el partido 731013645 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

Polonia Piekary Śląskie Alineación oficial del equipo 'Polonia Piekary Śląskie' en el partido 3 - 4 team logu Alineación oficial del equipo 'team logu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Polonia Piekary Śląskie Alineación oficial del equipo 'Polonia Piekary Śląskie' en el partido 3 - 2 team logu Alineación oficial del equipo 'team logu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,3 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polonia Piekary Śląskie

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Guarino Stampone s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Jondo Batiashvili es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Dolbert Konterman, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Polonia.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Zdzisław Malmur arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Franciszek Minota va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

team logu

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joan Campello va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de team eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Maged Abou Hashish va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Pedro Echacán va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Emilio Ruiz del Arco va marcar el 2 - 4 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): team quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro Echacán va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.