Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013071

Amistoso (Int., RC) 731013071 Información oficial sobre el partido 731013071 en Hattrick

17.04.2024 20:15:00

Fortuna Donabate Alineación oficial del equipo 'Fortuna Donabate' en el partido 0 - 1 Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fortuna Donabate Alineación oficial del equipo 'Fortuna Donabate' en el partido 0 - 2 Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Donabate

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Donabate va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Steven Moher, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Folgers

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Donabate. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Menandro da Bola la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Folgers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Désiré Breton va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Darryl Goff, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Nikolay Spasov va estar a punt de posar per davant a Folgers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Darryl Goff va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Sáez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Folgers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Patrick Sackl, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Gonzalo Sáez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nikolay Spasov després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Darryl Goff va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Désiré Breton va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Darryl Goff va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yasar Al-Maharmeh, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gonzalo Sáez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Modesto Pérez de Folgers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.