Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013063

Amistoso (Int.) 731013063 Información oficial sobre el partido 731013063 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido 4 - 3 Hard Inox FC Alineación oficial del equipo 'Hard Inox FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido 3 - 1 Hard Inox FC Alineación oficial del equipo 'Hard Inox FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lekutrasto

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lekutrasto van tornar a saltar d'alegria al minut 33. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Enrique Rujano que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Anaitz Madin facilitava les coses al Lekutrasto amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Lekutrasto equilibrava la balança al minut 63. En Jacob Skoumal, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Lekutrasto va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Ambrož Mikluš rematés de volea a la xarxa. El 4 - 3 pujava al marcador al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Anaitz Madin del Lekutrasto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Hard Inox FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en István Ormos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hard.
  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Hard sempre confia amb les genialitats d'en Áron Sámuel; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En George-Cătălin Bolca donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Áron Sámuel de Hard es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.