Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012998

Amistoso (Int.) 731012998 Información oficial sobre el partido 731012998 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 2 - 3 FC Kümmerling 07 Alineación oficial del equipo 'FC Kümmerling 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 0 - 2 FC Kümmerling 07 Alineación oficial del equipo 'FC Kümmerling 07' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSKA Elcano

Goles Goles

  • 131 Minuto 4 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Callelarga pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Villaelriego va posar el 2 - 0 al marcador.

FC Kümmerling 07

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Clement Thomann va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 0 al minut 2.
  • 153 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7, Martin Hart va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Kümmerling en aconseguir el 2 - 1.
  • 160 Minuto 23 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Mikael Åhlell va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 23: 2 - 2.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Micha Zuurman va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 5, quan un error defensiu va deixar Clement Thomann completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Otílio Gageiro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Kümmerling va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Garrido Ochando va desviar el xut final de Otílio Gageiro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Micha Zuurman gairebé marca per a Kümmerling al minut 69 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Micha Zuurman es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Otílio Gageiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikael Åhlell.