Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012829

Amistoso (Int.) 731012829 Información oficial sobre el partido 731012829 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

C.D. Braceros Alineación oficial del equipo 'C.D. Braceros' en el partido 4 - 0 Team Hercules Alineación oficial del equipo 'Team Hercules' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Braceros Alineación oficial del equipo 'C.D. Braceros' en el partido 3 - 0 Team Hercules Alineación oficial del equipo 'Team Hercules' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Braceros

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Lorenzo Nievas Peña va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Braceros.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Braceros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alessandro Fattobene progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Lorenzo Nievas Peña va augmentar l'avantatge de Braceros a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Carles Baró estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lorenzo Nievas Peña va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 0 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Carles Baró una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Moshe Arazi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Cornelius Osmond gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Moshe Arazi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Piercarlo Triarico de Braceros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Enzo Poretti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Cornelius Osmond va sorprendre Moshe Arazi amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Moshe Arazi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Team Hercules

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Giancarlo De Biasio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hercules que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Hercules va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Matthias Bruinzeel la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.