Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012569

Amistoso (Int., RC) 731012569 Información oficial sobre el partido 731012569 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 7 - 3 beppeunited Alineación oficial del equipo 'beppeunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 6 - 1 beppeunited Alineación oficial del equipo 'beppeunited' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Sergio Pedrosa de Xarxa, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Benicio Manzano va donar a Xarxa un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Xarxa, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Sergio Pedrosa per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Xarxa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kiril Tzachev des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Xarxa va aconseguir el 5 - 3 quan Odilo Alfonso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Benicio Manzano va augmentar l'avantatge de Xarxa a 6 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Xarxa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Cervilla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rubén Estalrich va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Kiril Tzachev, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Cervilla de Xarxa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

beppeunited

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Denis Manerov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 31.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mattijs van de Ree va anar directament als peus de Barur Khotami que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): beppeunited va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Fabio Guarino va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacobus Schipperheyn de beppeunited va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.