Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012462

Amistoso (Int.) 731012462 Información oficial sobre el partido 731012462 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 3 - 1 SpVgg Eckfahne Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eckfahne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 3 - 0 SpVgg Eckfahne Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eckfahne' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flo.fc

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Marco Sposato va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. flo.fc empatava el partit, 1 a 1, al minut 18.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): flo.fc va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Ramón Gabert va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan flo.fc va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ramón Gabert des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): flo.fc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Raúl García de Luera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): flo.fc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joël Pogba ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Marco Sposato va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de flo.fc.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Joël Pogba gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marc-Olivier Aussant va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Amigo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andrej Turkou. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

SpVgg Eckfahne

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Boris Yanakov va acabar en una passada genial cap al jugador de Eckfahne Chaitanya Batra, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Eckfahne va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ásgeir Þóroddsson la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.