Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012374

Amistoso (Int.) 731012374 Información oficial sobre el partido 731012374 en Hattrick

17.04.2024 08:30:00

The Hungry Duck in memoriam Alineación oficial del equipo 'The Hungry Duck in memoriam' en el partido 4 - 3 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Hungry Duck in memoriam Alineación oficial del equipo 'The Hungry Duck in memoriam' en el partido 1 - 2 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Hungry Duck in memoriam

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Egor Voron de memoriam, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Vladimir Moryakov va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 56.
  • 110 Minuto 72 (Gol de falta): L'empat per part de memoriam va arribar al minut 72 quan Vitaliy Shnaider va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.
  • 124 Minuto 90 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Vitaliy Shnaider. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip memoriam Sergey Kurdenkov quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gerasim Gordyushov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Anton Goltsev quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vitaliy Shnaider de memoriam es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Kickicks

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Marco Rico Reyes va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Kickicks va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Marco Rico Reyes, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 70, quan Akmar Hammadi va posar els visitants Kickicks per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marco Rico Reyes al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Barnaba Tacchi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Obregón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.