Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011783

Amistoso (RC) 731011783 Información oficial sobre el partido 731011783 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 1 - 2 Kabout Team Alineación oficial del equipo 'Kabout Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 1 - 1 Kabout Team Alineación oficial del equipo 'Kabout Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caballeros del Cisne Plateado

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Avelino Iruzbieta de Caballeros empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jorge Jabariego va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Thanassis Grafias rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rossend Malla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo González de Jate! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Kabout Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Román Vilasantar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 112 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pablo Pérez de Guzmán va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Antonio José Bailén va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eric Funoll, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Pablo Pérez de Guzmán de Kabout va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karmelo Kamio de Kabout amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.