Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011370

Amistoso (Int., RC) 731011370 Información oficial sobre el partido 731011370 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

Crivatas 2.0 Alineación oficial del equipo 'Crivatas 2.0' en el partido 9 - 0 U.D. Jabato Alineación oficial del equipo 'U.D. Jabato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Crivatas 2.0 Alineación oficial del equipo 'Crivatas 2.0' en el partido 9 - 0 U.D. Jabato Alineación oficial del equipo 'U.D. Jabato' en el partido
Tiene un resultado normal 8.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crivatas 2.0

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Delfin Alcasid, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CRV es posava per davant!
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): CRV va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Roger Àibar Marca, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roger Àibar Marca es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): CRV va aconseguir el 4 - 0 quan Sebastiano Melucci va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dumas Gallego va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del CRV va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roger Àibar Marca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CRV pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enol Zarkati va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Dorlan Cortés de CRV va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 9 - 0 va pujar al marcador quan CRV va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paolo Carozzi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dumas Gallego de CRV va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Sebastiano Melucci es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

U.D. Jabato

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simon Trafella de Jabato amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Gaspard Laurent de Jabato va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.